Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для платників податків Ніжинщини проведено онлайн-семінар з актуальних питань податкового законодавства

опубліковано 24 квітня 2024 о 10:46

З платниками податків Ніжинської, Вертіївської, Лосинівської, Талалаївської та Крутівської громад в режимі онлайн спілкувались фахівці Головного управління ДПС у Чернігівській області, які надали роз’яснення з актуальних питань податкового законодавства.

Щодо проведення перевірок у 2024 році  поінформувала присутніх головний державний інспектор відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Катерина Кисленко.

Заступник начальника управління податкових сервісів, начальник відділу обліку платників та об’єктів оподаткування, ведення реєстрів, реєстрації за окремими видами податків, електронних сервісів  Тетяна Говоруха розповіла про переваги користування електронними сервісами ДПС.               

Про хід Кампанії декларування доходів громадян та як отримати податкову знижку розповідала головний державний інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування фізичних осіб Тетяна Мовчан.

Крім того, начальник відділу прогнозу, аналізу та звітності управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Ірина Баширова ознайомила платників податків з порядком реєстрації та зупинення реєстрації податкових накладних.

В ході проведення заходу представники бізнес-спільноти та громадськості мали змогу отримати відповіді на свої запитання.