Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги представників інститутів громадянського суспільства!

опубліковано 17 грудня 2019 о 15:11

Звертаємо вашу увагу, що 20 грудня 2019 року о 10 год. 00 хв., у приміщенні Головного управління ДПС у Чернігівській області за адресою: м. Чернігів, вул. Реміснича, 11, відбудуться установчі збори для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернігівській області.

Кандидати у члени Громадської ради, що були делеговані інститутами громадянського суспільства, не можуть передавати право голосу для участі в установчих зборах іншим особам та повинні бути особисто присутніми на установчих зборах.

Ініціативна група, склад якої затверджено наказом Головного управління ДПС у Чернігівській області від 12.09.2019 №78  сформувала список кандидатів до складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС області, які братимуть участь в установчих зборах, з якими ви можете ознайомитись на субсайті Територіальних органів Головного управління ДПС у Чернігівській області у розділі «Головна/ ДПС у регіоні/ Громадська рада / Ініціативна група». Разом зі списками розміщено також інформацію про результати діяльності інститутів громадянського суспільства, біографічні довідки делегованих ними представників та мотиваційні листи.

Звертаємо увагу, що реєстрація учасників розпочинається о 09 год. 30 хв. та потребує наявності документу, що засвідчує особу.

Для отримання довідкової інформації звертайтеся за телефоном: 652-954.

 

Ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернігівській області