Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар для бухгалтерів соціокультурної сфери

опубліковано 28 жовтня 2021 о 14:12

Головне управління ДПС у Чернігівській області візьме участь у семінарі для бухгалтерів  соціокультурної сфери що відбудеться 03.11.2021  о 10.00 годині. Семінар проводитьсь за ініціативи Чернігівської філії Національної Академії керівних кадрів культури і мистецтв.

 Теми та спікери від Головного управління ДПС у Чернігівській області :

«Повнота і своєчасність перерахування до бюджету податків із заробітної плати» - заступник начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Корнієвська Ольга Михайлівна.

«Переваги використання єдиного рахунку» - начальник управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Чернігівській області Пустовойт Олена Василівна.

«Справляння туристичного збору на території Чернігівської області» - начальник управління податкового адміністрування юридичних осіб Головного управління ДПС у Чернігівській області Гординська Людмила Вікторівна.

«Подання об’єднаної   звітності з ЄСВ. Одноразове добровільне декларування доходів громадян » -  головний державний ревізор-інспектор управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Чернігівській області Подгайна Наталія Іванівна.