Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків - анонс вебінару!

опубліковано 02 листопада 2022 о 10:45

ДО «РФПП по Чернігівській області» спільно з Головним управлінням ДПС у Чернігівській області буде проведено онлайн-зустріч з платниками податків.

 Онлайн-зустріч відбудеться 03 листопада 2022 року, початок об 11.00.

Запрошуємо представників бізнесу до участі у вебінарі на тему: «Актуальні законодавчі зміни: ДПС інформує».

Питання, що розглядатимуться:

1. «Подання звітності за 9 місяців 2022 року, особливості подання форм звітності ФОП 3 групи спрощеної системи, які перейшли на пільгові ставку ЄП 2%. ФОП, який закрився через ДІЮ – терміни та форми звітності після закриття»  - Кузнецова Наталя Борисівна, заступник начальника управління оподаткування фізичних осіб - начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску Головного управління ДПС у Чернігівській області.

2. «Податкова знижка 2022: як отримати та терміни подання документів» - Тетяна Самсоненко, головний державний інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Чернігівській області.

3. «Сервіси та можливості Електронного кабінету – спрощення життя для громадян та підприємців під час воєнного стану» - Людмила Гординська, начальник управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Чернігівській області.

 

Реєстрація учасників Zoom за посиланням: 


https://us05web.zoom.us/j/83071988097?pwd=NjJxOFRZT0FuMGdLeXY5V3pscVpKUT09

Ідентифікатор конференції: 830 7198 8097

Код доступа: 9gjncH