Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студенти вищих навчальних закладів проходять практику у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області

опубліковано 25 травня 2023 о 09:16

На базі структурних підрозділів Головного управління ДПС у Чернігівській області у травні 2023 року розпочали проходження практики студенти вищих навчальних закладів України. Цьогоріч було підписано Меморандуми про співпрацю між Державною податковою службою України та Державним податковим університетом, Національним університетом «Чернігівська політехніка». Метою Меморандуму є спільні дії, спрямовані на підготовку висококваліфікованих фахівців з вищою освітою, знанням фінансів, фіскального адміністрування, податкової справи, їх професійну підготовку, стажування та підвищення кваліфікації.    

Студентів закладів вищої освіти спеціальностей «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Право» направлено до Головного управління ДПС у Чернігівській області для проходження переддипломної, виробничої та навчальної практики відповідно до договорів про проведення практики.

Практикантам створено необхідні умови для виконання програми практики та визначено керівників практики з числа досвідчених працівників та начальників структурних підрозділів.