Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Державні службовці Головного управління ДПС у Чернігівській області підвищили кваліфікацію за спеціальною короткостроковою програмою

опубліковано 20 червня 2024 о 11:16

Протягом травня-червня 2024 року 235 державних службовців категорії «Б» та «В» Головного управління ДПС у Чернігівській області успішно підвищили кваліфікацію у Чернігівському регіональному центрі підвищення  кваліфікації за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Актуальні питання реалізації податкового законодавства» обсягом 1 кредит ЄКТС та отримали відповідні сертифікати.

Проведено навчальні заняття на теми податкового законодавства та законодавства з питань державної служби, профілактики синдрому «професійного вигорання» державного службовця, забезпечення ефективної комунікації з платниками податків. Також розглянуто етичні стандарти поведінки в публічному управлінні та практичні аспекти дотримання етики поведінки державного службовця органів ДПС.

Неабияку зацікавленість державних службовців викликали навчання на теми проходження державної служби під час воєнного стану в органах ДПС та  професійного розвитку державних службовців органів ДПС, які викладав  заступник начальника управління-начальник відділу у Харківській, Сумській та Чернігівській областях Центрального міжрегіонального управління НАДС Максим Гаврилюк. Завдяки дистанційній формі навчання працівники структурних підрозділів долучилися до навчання зі своїх робочих місць, активно ставили питання та отримали вичерпні відповіді з питань проходження державної служби.