Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За результатами контрольно-перевірочної роботи в минулому році до бюджетів усіх рівнів платники сплатили 46,2 млн гривень податків

опубліковано 28 січня 2022 о 09:29

З урахуванням карантинних обмежень та мораторію на певні види перевірок, протягом 2021 року управлінням податкового аудиту проведено 1424 перевірки результати яких узгоджено, в тому числі планових перевірок - 32, позапланових перевірок - 713, фактичних перевірок – 679.

За результатами перевірок суб’єктів господарювання, які порушили вимоги податкового законодавства, встановлено заниження грошових зобов’язань на суму понад 128 млн гривень.

З цієї суми протягом  минулого року сплачено (погашено) податків до бюджетів усіх рівнів на суму 46,2 млн гривень.

Крім того, зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток (збитки) на 24,8 млн грн, зменшено суму ПДВ, заявлену до відшкодування з бюджету на 4,9 млн грн, зменшено від’ємне значення різниці між податковими зобов’язаннями та податковим кредитом з ПДВ на 13,3 млн гривень.

Головне управління ДПС у Чернігівській області звертається із проханням до платників податків виважено віднестись до складання податкової звітності стосовно визначення сум податкових зобов’язань, з метою зменшення кількості податкових ризиків та ймовірності відбору до проведення документальних перевірок.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»