Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформує сектор з питань запобігання та виявлення корупції

опубліковано 19 жовтня 2020 о 11:05

результатів роботи підрозділу за січень - вересень 2020 року.

Сектором з питань запобігання та виявлення корупції надано методичну та консультаційну допомогу 156 працівникам Головного управління ДПС у Чернігівській області з питань дотримання антикорупційного законодавства.

За вказаний період проведено 48 занять (лекцій, семінарів) з працівникам структурних підрозділів. Здійснено 8 публікацій на субсайті територіальних органів ДПС у Чернігівській області офіційного вебпорталу ДПС та 40 публікацій в мережі Інтернет та соцмережах з питань декларування, дотримання вимог антикорупційного законодавства України.

З початку року забезпечено 100% своєчасне подання щорічних декларацій, декларацій працівників при припиненні діяльності, пов’язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, та після звільнення.

Забезпечено врегулювання потенційного конфлікту інтересів у 18 працівників Головного управління ДПС у Чернігівській області.

Не допущено випадків вчинення працівниками Головного управління ДПС у Чернігівській області корупційних правопорушень та правопорушень, пов’язаних з корупцією.