Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулось чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернігівській області

опубліковано 08 грудня 2023 о 15:22

У черговому засіданні Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернігівській області взяли участь 18 членів ради (16 з них були присутні офлайн та 2 особи – доєдналися в онлайн – режимі). На запрошення членів Громадської ради у засіданні взяли участь керівники профспілкових, громадських організацій та підприємств області. 

Виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Юрій Твердохліб  поінформував присутніх щодо основних напрямків та результатів діяльності Головного управління ДПС у Чернігівській області.

Відбувся відвертий діалог податківців з представниками бізнесу та громадськості. Серед основних питань, які були озвучені – проведення податкових перевірок, відшкодування ПДВ, ліцензування пального, зупинення реєстрації податкових накладних.

Діалог матиме своє продовження. Головним управлінням ДПС у Чернігівській області ініційовано проведення засідання «круглого столу» вже на наступному тижні, а також низку зустрічей з представниками бізнес спільноти та інститутами громадянського суспільства на системній основі.

Більше фото у фотогалереї: https://ch.tax.gov.ua/media-ark/fotogalereya/zustrichi-z-gromadskistyu/10686.html