Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На зустрічі у податковій обговорили питання взаємодії

опубліковано 21 березня 2024 о 16:39

Сьогодні відбулась чергова зустріч податківців з представником громадськості.

Виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Юрій Твердохліб та заступник голови Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернігівській області Володимир Демиденко обговорили нагальні питання взаємодії податківців з бізнес-спільнотою регіону.

Володимир Демиденко наголосив, що взаємодія має відбуватися у рамках «Меморандуму про співпрацю та взаємодію між Головним управлінням ДПС у Чернігівській області, Коаліцією «Сіверщина», Чернігівською регіональною торгово-промисловою палатою, Громадською організацією «Сяйво Сіверщини», Антикорупційною Громадською Спілкою «Совість» та Чернігівським обласним об’єднанням організацій роботодавців «Сіверщина» та озвучив свої пропозиції щодо її вдосконалення.

У діалозі також взяли участь начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Костянтин Попов та заступник начальника управління правового забезпечення Артем Труба. Обговорили питання участі громадськості у вирішенні проблемних питань платників. Податківці роз’яснили норми законодавства, що регулюють питання реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних відповідно вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року № 1165 (зі змінами).

Юрій Твердохліб звернув увагу, що як фахівці податкової, так і він особисто відкриті до зустрічей з бізнес-спільнотою, громадськістю, діалогу з платниками податків. Питання, що турбують спільноту, обговорюються під час зустрічей, вебінарів, засідань тощо. Для надання оперативних консультацій платникам працюють «гарячі лінії», здійснюється запис на особистий прийом.  

Учасники домовились про проведення наступної зустрічі.