Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікація податкової з платниками податків допомагає бізнесу

опубліковано 12 квітня 2024 о 10:12

Триває комунікація з представниками бізнесу регіону, спрямована на запобігання можливих порушень в оподаткуванні при здійсненні господарської діяльності. У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області відбулась чергова зустріч з керівником та бухгалтером одного з місцевих підприємств-виробників. 

Виконуючий обов’язки Головного управління ДПС у Чернігівській області Юрій Твердохліб, звертаючись до представників бізнесу, зауважив, що такі зустрічі проводяться з метою роз’яснення платникам алгоритму дій підприємства у разі зупинення реєстрації податкових накладних. Усі необхідні кроки детально пояснила присутнім заступниця начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Валентина Лось. Фахівець звернула увагу, що порядок зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року № 1165 (зі змінами) та надала конкретні пояснення.

Нагадуємо платникам податків, що оперативно отримати консультацію з питань реєстрації податкових накладних можна за телефонами «гарячої лінії» 0962668091, (0462)652962 та (0462)652960.