Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся вебінар для платників екологічного податку з громад, що відносяться до зони діяльності Коропської, Крорюківської, Менської, Н.-Сіверської, Семенівської, Сосницької, Сновської, Боборовицької, Борзнянської, Козелецької, Ніжинської та Носівської ДПІ

опубліковано 03 травня 2024 о 11:44

Відбувся вебінар з актуальних питань екологічного податку для платників громад, що відносяться до зони діяльності Коропської, Крорюківської, Менської, Н.-Сіверської, Семенівської, Сосницької, Сновської, Боборовицької, Борзнянської, Козелецької, Ніжинської та Носівської ДПІ.

Головний державний інспектор відділу адміністрування рентної плати, екологічного податку та місцевих податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб Ірина Дугинець проінформувала учасників про порядок складання та подання податкової звітності. Опрацювала з платниками тематичний матеріал «Порядок заповнення податкової декларації з екологічного податку», який розміщено на вебпорталі ДПС України у розділі «Головна/Банер/Онлайн-навчання/Екологічний податок/ Податкова звітність/Порядок складання та внесення змін».

Наприкінці заходу платники мали змогу поставити свої запитання та отримати відповіді.

Наступного тижня відбудеться ще один вебінар.

Дата: 07.05.2024 року, формат - онлайн, початок о 14.00.

Підключення за посиланням:

https://us05web.zoom.us/j/2298850609, ідентифікатор: 229 885 0609, код доступу: 123456.

ВАЖЛИВО: у разі оголошення повітряної тривоги початок заходу переноситься! Захід починається через 20 хвилин після закінчення повітряної тривоги!