Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Головногоу правління ДПС у Чернігівській області від 28.08.2023 № 215 "Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями"

опубліковано 09 жовтня 2023 о 09:12

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Головне  управління  ДПС У Чернігівській області

 

Н А К А З

від 28 серпня 2023 року                             Чернігів                                                         № 215

 

Про організацію співпраці з інститутами

громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями

 

З метою виконання вимог наказу ДПС від 23.08.2023 № 687 «Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями» 

НАКАЗУЮ:

1. Утворити в Головному управлінні ДПС у Чернігівській області комунікаційну податкову платформу щодо взаємодії з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків тощо.  

2. Визначити офіційною електронною адресою для обміну інформацією з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків тощо, ch.ikc@tax.gov.ua

3. Координатором комунікаційної податкової платформи визначити заступника начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області.

4. Відповідальним за отримання та передачу на реєстрацію звернень, що надходять на електронну скриньку комунікаційної податкової платформи  (ch.ikc@tax.gov.ua) визначити сектор інформаційної взаємодії (Стрижак Світлана).

5. Управлінню організації роботи (Бойко Олена) забезпечити реєстрацію звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи (ch.ikc@tax.gov.ua) та передані сектором інформаційної взаємодії, відповідно до вимог наказу Головного управління ДПС у Чернігівській області від 13.01.2021 № 45 «Про затвердження Інструкції з діловодства в Головному управлінні ДПС у Чернігівській області» зі змінами. 

6. Визначити відповідальними за організацію роботи з розгляду звернень, які надходять на електронну скриньку комунікаційної податкової платформи, керівників структурних підрозділів Головного управління ДПС у Чернігівській області за напрямами. 

7. Керівникам структурних підрозділів забезпечити:

7.1. належний оперативний розгляд звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Чернігівській області;

7.2. надання відповіді:

платникам - протягом п'яти робочих днів з дня реєстрації звернення;

сектору інформаційної взаємодії - електронної копії листа-відповіді у день направлення такої відповіді заявнику;

7.3. участь у заходах, які проводяться у межах роботи комунікаційної податкової платформи у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області. 

8. Сектору інформаційної взаємодії (Стрижак Світлана) забезпечити:

8.1. розміщення інформаційного повідомлення щодо роботи комунікаційної податкової платформи на субсайті Головного управління ДПС у Чернігівській області та у соціальній мережі Фейсбук;

8.2. надання звітів про заходи, проведені у межах роботи комунікаційної податкової платформи, до Департаменту організації роботи Служби. 

Термін – щотижня та за вимогою.

9. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

В. о. начальника                                                                                                     Ольга КОРНІЄВСЬКА