Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підписано Меморандум про партнерство та співробітництво між Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» та Державною податковою службою України

опубліковано 07 вересня 2020 о 10:45

Відбулась зустріч керівника Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмили Слотюк з головою Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України»  у Чернігівській області Романом Верешею. Участь у зустрічі взяли також заступник начальника Головного управління ДПС Олег Шуба та виконавчий директор територіального відділення асоціації платників податків Ірина Ольховик. 

Присутні домовилися про інформаційну співпрацю в питаннях інформування платників області про законодавчі новації, що удосконалюють податкове законодавство та сприяють дотриманню принципу справедливості оподаткування. Відзначили високий рівень сумлінної сплати податків в області та намітили подальші шляхи співпраці.

 Зустріч відбулась у рамках підписаного у липні 2020 року  Меморандуму про партнерство та співробітництво між Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» та Державною податковою службою України.

Додаткові матеріали