Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Прилуцьке управління: Про надходжень податку на доходи фізичних осіб

опубліковано 26 листопада 2019 о 10:41

Найбільшу частку доходів місцевого бюджету складає податок на доходи фізичних осіб. За січень-жовтень 2019 року платниками податків м. Прилуки сплачено до бюджету міста 206,6 тис.грн. гривень.

Прилуцьке управління ГУ ДПС у Чернігівській області взаємодіє у межах компетенції з органами місцевого самоврядування із забезпечення надходжень до бюджету податку на доходи фізичних осіб. Так, з початку року, керівництвом управління, прийнято участь в 9 засіданнях тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, на яких заслуховувалися звіти керівників підприємств-боржників. У результаті проведеної роботи до бюджету міста додатково надійшло податку на доходи фізичних осіб 203,1 тис.гривень. Додаткові надходження від створення нових робочих місць склали 953,7 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб.

Також за результатами роботи щодо залучення громадян до декларування отриманих доходів, до міського бюджету додатково надійшло 1457,1 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб.