Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чернігівські податківці завітали до Киїнської об’єднаної територіальної громади

опубліковано 13 грудня 2019 о 15:51

Проводячи роботу щодо підвищення податкової культури серед бізнес -  середовища та пересічних громадян, фахівці податкової служби Чернігівської області використовують широкий спектр форм співпраці, спрямованої на проведення роз’яснювальної роботи в частині справляння податків, обізнаності якомога більше громадян в можливостях безоплатних електронних сервісів Державної податкової служби із залученням до цього процесу партнерів.

Чернігівське управління Головного управління ДПС у Чернігівській області продовжує проведення інформаційно - роз’яснювальних заходів. Цього разу начальниця управління Тетяна Рубан та заступниця начальниці управління Юлія Романенко прийняли участь у заході «День юридичної допомоги», проведеного за ініціативи  Чернігівської обласної державної адміністрації для представників малого і середнього бізнесу та мешканців  Киїнської об’єднаної територіальної громади.

В заході також прийняли участь представники Головного територіального управління юстиції, Головного управління держпродспоживслужби,  Управління Держпраці, Сектору державної регуляторної служби  Чернігівської області, а також Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Представниці податкової служби області зосередили увагу присутніх на роз’ясненні основних засад справляння податків і зборів під час здійснення підприємницької діяльності. А мешканцям громади роз’яснили нюанси оподаткування доходів фізичних осіб.

В ході зустрічі представники органів виконавчої влади області спілкувалися та відповідали на питання учасників заходу.