Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця зі ЗМІ - ефективний засіб оперативного інформування громадськості

опубліковано 18 грудня 2019 о 16:28

Значне місце в роботі податківців Чернігівщини з платниками податків приділяється саме роз'яснювальній роботі. Тому одним із пріоритетних напрямів в роботі податкової служби залишається саме співпраця із засобами масової інформації.

Податківці Чернігівщини не вперше приймають участь в етерах Українського радіо «Чернігівська хвиля» задля підняття рівня податкової культури та набуття громадянами необхідного рівня податкових знань.

Тож, нещодавно про реалізацію права громадян на податкову знижку в етері «Чернігівська хвиля» розповіла начальниця Чернігівського управління Головного управління ДПС у Чернігівській області Тетяна Рубан.

         В ході  тематичної програми спілкувалися з редактором Лілією Духно  з питань реалізації права громадян на податкову знижку в ході проведення деклараційної компанії  - 2019.

Окремий акцент під час етеру було здійснено на можливості заповнення та подання податкової декларації про майновий стан і доходи платниками податків – фізичними особами в електронному вигляді через Електронний кабінет платника.

 Сподіваємось на подальшу співпрацю з представниками ЗМІ та нові, не менш цікаві спільні ініціативи!