Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щедрий вечір, добрий вечір добрим людям на здоров'я!

опубліковано 13 січня 2020 о 16:02

На Старий Новий рік до податківців Чернігова з традиційним щедруванням завитали вихованці міського дитячого навчального закладу №39 «Тополенька».

Вихователі закладу разом із своїми вихованцями влаштували для працівників податкової феєричне театралізоване свято - Різдвяний вертеп.

Старовинне обрядове дійство перенесло всіх присутніх в ті далекі дивні часи, коли народився Спаситель. Талановиті артисти разом з Козою, Меланкою  та іншими  героями народної обрядовості привітали працівників податкової зі старим Новим роком. Діти читали щедрівки, посівали та співали пісень, зичачи присутнім міцного здоров’я, достатку, злагоди, і головне - миру в країні.

Начальниця Чернігівського управління Головного управління ДПС у Чернігівській області Тетяна Рубан від імені усіх присутніх подякувала малечі за  створений під час дійства казковий настрій та з побажаннями міцного здоров’я та подальших успіхів вручила діткам солодощі.

Дякуємо юним артистам та їх вихователям за колоритні щирі вітання, за збереження  та популяризацію українських традицій !