Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ніжинське управління: У 2019 році більше 9 тисяч громадян отримали власний податковий номер

опубліковано 14 січня 2020 о 16:25

У Центрах обслуговування платників Ніжинської ДПІ, Козелецької, Бобровицької, Борзнянської та Носівської  ДПІ, платники можуть отримати повний спектр адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг.

Найпопулярнішою серед платників є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків, тобто особистий номер для сплати податків та інших обов’язкових платежів, що видається резидентам та нерезидентам України незалежно від віку.  Так, упродовж цього року реєстраційний номер облікової картки платника податків отримали 9460 громадян.

Нагадаємо, для проведення реєстрації в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків громадянам необхідно подати до контролюючого органу за місцем реєстрації облікову картку за формою № 1ДР, документ, що посвідчує особу заявника та свідоцтво про народження дитини (для неповнолітніх).

Детальну інформацію щодо отримання адміністративних послуг можна отримати в Центрах обслуговування платників, які знаходиться за адресами:

м. Ніжин, вул. Поштова, 2;

м. Бобровиця, вул. Незалежності, 34;

м. Борзна, вул. П. Куліша, 113;

смт. Козелець, вул. Толстого, 34а;

м. Носівка, вул. Центральна, 20.

у робочі дні з 9:00 до 18:15 години, у п’ятницю з 9:00 до 17:00 години.