Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом січня-травня 2020 року Центрами обслуговування платників Менського управління Головного управління ДПС у Чернігівській області надано 7543 адміністративних послуг

опубліковано 25 червня 2020 о 15:14

Найбільшою перевагою користуються адміністративні послуги: видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 3517, видача картки платника податків та внесення до паспорта громадяни на даних про реєстраційний номер облікової картки платника – 2211, надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 329, реєстрація платника єдиного податку – 320, реєстрація книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 353, реєстрації книг обліку розрахункових операцій – 357, реєстрація реєстраторів розрахункових операцій - 119, реєстрація розрахункових книжок – 92, тощо. Внесено 6 відміток до паспортів громадян, які відмовилися від реєстраційного номера.

«Впровадження прогресивних методів і форм обслуговування та створення сприятливих умов, надання якісних адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг для платників є пріоритетними завданнями у діяльності Менського управління», - зазначила начальниця Менського управління Головного управління ДПС у Чернігівській області Добридень Людмила.

У Центрах обслуговування платників розміщена тематична друкована продукція, оформлені інформаційні та тематичні стенди, що містять зразки заповнення заяв, податкової звітності, актуальну інформацію з питань оподаткування.

Режим роботи центрів спрямований на забезпечення якісного та вчасного надання послуг платникам: з понеділка по четвер з 8.00 год. до 17.00 год., в п’ятницю з 8.00 год. до 15.45 год., обідня перерва з 12.00 год. до 12.45 год.

Для отримання адміністративних послуг можна скористатися Електронним кабінетом, вхід до якого здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, або через офіційний вебпортал ДПС.

Для подання декларацій та звітів в електронному вигляді  потрібно отримати ключі електронного цифрового підпису, які видаються  будь-яким акредитованим центром сертифікації ключів (далі – АЦСК). Перелік АЦСК ДПС з адресами https://acskidd.gov.ua/contacts.