Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Центри обслуговування платників Менського, Коропського, Корюківського, Новгород-Сіверського, Семенівського, Сновського та Сосницького районів надають широкий спектр адміністративних та інформаційних послуг

опубліковано 18 вересня 2020 о 15:19

Центрами обслуговування платників Менського, Коропського, Корюківського, Новгород-Сіверського,  Семенівського, Сновського та Сосницького районів надається широкий спектр безкоштовних послуг для своїх відвідувачів. Серед них приймання податкової звітності, видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України  даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, тощо.

За інформацією Менського сектору електронних сервісів протягом січня-серпня 2020 року Центрами обслуговування платників семи районів нашої області надано 12266 адміністративних послуг.

За цей час було видано 4061 картку платника податків, 5104 довідки про відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, зареєстровано 578 книг обліку доходів і витрат, 250 реєстраторів розрахункових операцій, 576 книг обліку розрахункових операцій та 191 реєстрації розрахункових книжок, видано 522 витяги з реєстру платників єдиного податку. З початку року послуги з перереєстрації, анулювання реєстрації платників єдиного податку, внесення змін до реєстру “спрощенців” отримали 502  платники.

Завідувачка Менського сектору електронних сервісів Василець Марина нагадує, що у зв’язку з оголошенням в Україні карантину Державна податкова служба рекомендує використовувати електронні сервіси: спеціалізованого клієнтського програмного забезпечення "Єдине вікно подання електронної звітності" (далі – Єдине вікно); інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет» (далі – Електронний кабінет).