Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

13,7 тисяч адміністративних послуг отримали платники податків в Центрах обслуговування платників Менської, Коропської, Корюківської, Новгород-Сіверської, Сновської, Семенівської та Сосницької ДПІ

опубліковано 19 жовтня 2020 о 13:55

В Центрах обслуговування платників Менської, Коропської, Корюківської, Новгород-Сіверської, Сновської, Семенівської та Сосницької ДПІ впродовж дев’яти місяців 2020 року платникам надано 13700 адміністративних послуг щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій та книг обліку доходів і витрат, видачі довідок, свідоцтв, витягів, тощо. Про це повідомила завідувач Менського сектору електронних сервісів управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Чернігівській області Василець Марина.

Зокрема, видано 4707 карток платників податків та внесено до паспортів громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Фахівцями Центрів обслуговування платників видано 5523 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, зареєстровано 578 платників єдиного податку, надано 580 витягів з реєстру платників єдиного податку та зареєстровано 625 книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку.

Здійснили в ЦОП реєстрацію книг обліку РРО 640 платників та здійснили реєстрацію РРО – 269 платників.

Окрім того, фахівцями ЦОП за січень – вересень 2020 року підготовлено та видано 418 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами податкової служби та 41 довідку на підтвердження статусу податкового резидента України.