Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Борзнянська ДПІ роз'яснює громадянам законодавство щодо впровадження РРО та декларування доходів

опубліковано 27 квітня 2021 о 16:31

Борзнянською ДПІ проводиться робота по роз'ясненню законодавства щодо впровадження РРО фізичними особами підприємцями про позитиви новацій та перспективи у зв’язку із застосуванням програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Інформаційні матеріали розміщено на інформаційних стендах ДПІ. При особистих зустрічах надаються консультації щодо порядку застосування РРО підприємцями, підготовлено статтю для озвучення по місцевому радіомовленню. Проведено 3 зустрічі в приміщенні ДПІ з підприємцями з питань застосування ПРРО. По місцевему радіомовленню 4 рази на тиждень тричі на день озвучується підготовлений матеріал щодо впровадження та застосування ПРРО. Проведено З сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія».

Проводиться робота по декларуванню доходів громадянами, отриманих протягом 2020 р. не за основним місцем роботи. Підготовлено 2 листівки та створено З повідомлення для розміщення на інформаційних стендах ДПІ , надаються консультації платникам щодо декларування доходів при особистій зустрічі та по телефону По місцевому радіомовленню кожний день тричі на день озвучується підготовлений матеріал по декларування громадян, надано інтерв'ю по порядку отримання податкової знижки.