Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Срібнянська ДПІ щодо надання адміністративних посуг

опубліковано 06 травня 2021 о 09:06

        Упродовж січня-квітня до Срібнянської ДПІ звернулося за наданням послуг 870 мешканців району, за даний період надано 591 адміністративну послугу. Видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми і джерела виплачених доходів та утриманих податків,є найбільш запитуваною послугою, як відзначили інспектори Срібнянської ДПІ, ця послуга є найбільш актуальна у рамках кампанії декларування доходів громадян та Е-декларування.

          Податківці звертають увагу, що громадяни можуть отримати довідку про доходи, не відвідуючи податкову. Для цього необхідно за допомогою електронного ключа скористатися відповідним сервісом в Електронному кабінеті платника (https://cabinet.tax.gov.ua).

           Упродовж чотирьох місяців поточного року фахівці Срібнянської ДПІ надали 591 адміністративну послугу.

           Найбільш запитуваними сервісами були наступні:

- видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми і джерела виплачених доходів та утриманих податків (366);

- видача реєстраційного номера облікової картки платника податків і внесення до паспорта відповідних даних (183);

-  реєстрація платника єдиного податку (7);

-  надання витягів з реєстру платників єдиного податку (6);

          Фахівці нагадують, що в умовах карантину Центри обслуговування платників податків працюють за окремим графіком та в онлайн режимі. Організація прийому платників здійснюється за попереднім записом за телефонами: (04639) 2-61-30 та (04639) 2-61-31 для надання   невідкладних послуг у разі гострої необхідності.

     Крім того, нагадуємо, що платники можуть отримувати адміністративні послуги в Електронному кабінеті платника : https://cabinet.tax.gov.ua.