Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова амністія: щоденні дискусії та зустрічі про одноразове декларування у Ріпкинській ДПІ

опубліковано 25 жовтня 2021 о 09:12

Впродовж поточного  тижня в рамках проведення  інформаційно–роз’яснювальної кампанії на тему: «Запровадження одноразового добровільного декларування» у ЦОП Ріпкинської ДПІ проводився «круглий стіл» з представниками бізнесу та громадськості.

Модератором заходу  була начальник податкової інспекції Тетяна Анісовець, яка розповідала присутнім про запровадження одноразового добровільного декларування  та основні правила деклараційної кампанії.             У ході проведення роз’яснювальних заходів особливу увагу приділено Порядку та способу подання декларації. Старший державний податковий інспектор  Юрій Мартинович  розповідав   присутнім про порядок подання Одноразової (спеціальної) добровільної декларації  та ознайомлював потенційних декларантів з сервісом «Електронний  кабінет». Зокрема було акцентовано увагу громадян  на обов’язковість надання декларації у електронному вигляді з накладанням особистого кваліфікованого електронного ключа. Бажаючим надати декларацію запропоновано скористатися відведеним для платників робочим місцем з мережею Інтернет та допомогою фахівців.      

Більш детальну інформацію з питань одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету громадяни можуть отримати на  офіційному веб-порталі ДПС України.  Банер «Одноразове добровільне декларування» https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilndeklaruvannya.

У розділах банеру (Нормативно-правові акти, Повідомлення, Роз’яснення для платників, Аналітичні дані, Зворотній зв’язок, Подати декларацію) акумульована найбільш актуальна та затребувана інформація з даного питання