Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Ріпкинської ДПІ обговорили з представниками Ріпкинської громади питання збільшення надходжень до місцевого бюджету

опубліковано 25 листопада 2021 о 09:15

Днями відбулася робоча зустріч начальника Ріпкинської  ДПІ  Головного управління ДПС у Чернігівській області  Тетяни Анісовець з начальником відділу економіки, транспорту, торгівлі та інвестицій Ріпкинської селищної ради Наталією Ващенко.

На робочій зустрічі посадовці обговорили питання  поповнення бюджету громади за рахунок заходів з інвентаризації  платників податків та об’єктів оподаткування, залучення до оподаткування філій,  платників окремих податків які розташовані на території громади та не сплачують податки до місцевого  бюджету.

Також, на зустрічі Тетяна Анісовець проінформувала присутніх  про податкову амністію яка  розпочалася 1 вересня цього року та триватиме до 1 вересня 2022 року. Учасники зустрічі отримали інформаційні матеріали про одноразове (добровільне) декларування.

Більш детальну інформацію з питань одноразового(спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету громадяни можуть отримати на  офіційному веб-порталі ДПС України.  Банер «Одноразове добровільне декларування» https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya.

У розділах банеру (Нормативно-правові акти, Повідомлення, Роз’яснення для платників, Аналітичні дані, Зворотній зв’язок, Подати декларацію) акумульована найбільш актуальна та затребувана інформація з даного питання.