Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування

опубліковано 24 червня 2022 о 14:24

Податківці Городнянської ДПІ провели «гарячу лінію»  щодо роз’ясненя норм Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

24 червня  2022 року з 9 до 11 години за телефоном (046) 2-13-32,   начальником  Городнянської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області Ольгою Лукашенко проведено «Гаряча лінія» з питань »  щодо інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

На запити платників податків  Лукашенко О.М. надала пояснення, хто є декларантами, коли проводиться декларування,  що є об’єктами декларування, про базу для нарахування збору та ставки збору.

У ході проведення  «Гарячої лінії»  було  роз’яснено інші актуальні питання .