Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася зустріч з представником Сновської ТГ

опубліковано 04 липня 2022 о 16:47

У приміщенні  Сновської    ДПІ відбулася робоча зустріч працівників  Сновської ДПІ зі старостою Рогізківського старостинського округу  Сновської  ТГ Юрієм Мирошниченко з питань спільних дій  по забезпеченню надходжень до місцевого бюджету,  важливості проведення роботи щодо інвентаризації земельних ділянок, проведення звірки з платниками земельного податку.

Крім того, під час зустрічі обговорили основні зміни у податковому законодавстві, зокрема щодо Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» від 15.03.2022 №2120-ІХ, Закону №2260-ІХ, Закону №1539-IX, Закону № 1914-IX, №1946-ІХ, тощо.

Звернули увагу  на новації в законодавстві щодо адміністрування податку з плати за землю відповідно до внесених Законом України від 30.11.2021 року №1914 змін. Також закнодавчі зміни передбачені Постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2022 року №567 , якою затверджено Порядок надання органами місцевого самоврядування контролюючим органам в електронному вигляді інформації про виділення земельних ділянок у натурі (на місцевості) власникам земельних часток (паїв) на підставі рішень органу місцевого самоврядування.

У ході зустрічі погоджено подальшу співпрацю і систематичний обмін інформацією задля розширення бази оподаткування.                                  

Наразі, спільна робота з територіальною громадою продовжується, податкова відкрита до співробітництва та конструктивної співпраці.