Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з представниками Данської Ради у справах біженців DRC

опубліковано 23 вересня 2022 о 14:54

Війна в Україні вносить нові правила в щоденне життя громадян нашої держави. 19 вересня 2022 року в Прилуцькій ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області була проведена зустріч з представниками  Данської Ради у справах біженців DRC.

Данська Рада у справах біженців DRC є сетрифікованим оператором протимінної діяльності в Україні, що підтверджено 5 сертифікатами відповідності на такі види діяльності: нетехнічне обстеження, технічне обстеження, очищення районів ведення бойових дій, розмінування в ручну та інформування населення про ризики, пов’язані з мінами та вибухонебезпечними залишками війни. Рада проводить гуманітарне розмінування та допомагає населенню максимально безпечно пристосуватися до нових умов життя на територіях, де можуть бути вибухонебезпечні предмети.

У заході прийняли участь працівники Прилуцької ДПІ, структурних підрозділів ГУ ДПС у Чернігівській області, робочі місця яких закріплені у м.Прилуки. Також до зустрічі були залучені платники податків.

В ході зустрічі спеціалісти Ради докладно висвітлили базові поняття, спрямовані на підвищення обізнаності громадян про небезпеки вибухонебезпечних предметів та базові правила безпечної поведінки у разі наявності вищезазначених загроз.