Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Борзнянської ДПІ провели семінар для фізичних осіб

опубліковано 30 листопада 2022 о 12:00

Семінар для платників провели у Борзнянській  ДПІ. На  семінарі   було  розглянуто   питання   порядку  сплати  податків в умовах  воєнного стану, декларування доходів громадян, порядок реєстрації  підприємцями, одноразового (спеціального) добровільного   декларування фізичними  особами   належних   їм  активів  та  сплати одноразового збору.

На семінарі громадянам  було  висвітлено питання декларування доходів, отриманих не за основним місцем роботи, та порядок отримання податкової знижки.

Громадянам доведено  основні положення,  переваги та перспективи  щодо  одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними  особами   належних   їм  активів  та  сплати одноразового збору. 

У ході семінару  до громадян  було доведено  переваги користування сервісом ДПС «Електронний кабінет» для подання звітності в електронному вигляді, акцентовано увагу на можливості спілкування з податковою службою через сервіси «InfoTAX» та «Контакт-центр ДПС» та використання інформаційних ресурсів ДПС України у мережі Facebook та Telegram-канал.