Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Гаряча лінія» в Сновській ДПІ на тему « Застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій»

опубліковано 24 листопада 2022 о 10:35

Днями в Сновській ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему «Застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій».

На запитання платників відповідав старший інспектор Сновської ДПІ Євгеній Кожем’яко. Детально розповів щодо застосування реєстратора розрахункових операцій та/або програмного реєстратора розрахункових операцій нагадав, які фізичні особи-підприємці - платники єдиного податку зобов’язані та не зобов’язані  застосовувати РРО та/або ПРРО.

Крім того, податківець звернув увагу на відповідальність, яка передбачена за незастосування РРО/ПРРО платниками податків під час проведення розрахункових операцій, порядок дій платника у разі перереєстрації з метою використання РРО в іншій господарській одиниці суб'єктом господарювання або представником суб’єкта господарювання тощо.

Платникам були надані консультації у відповідності із діючим законодавством.