Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Гаряча лінія» в Носівській ДПІ: «Декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році»

опубліковано 23 січня 2023 о 14:28

З 01 січня 2023 року розпочалася кампанія декларування, за якою окремі категорії фізичних осіб зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи та визначити податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб і військового збору, та/або мають право подати податкову декларацію для отримання податкової знижки

З метою забезпечення проведення у 2023 році якісної кампанії декларування громадянами та самозайнятими особами доходів, отриманих у 2022 році, Носівською ДПІ Головного управліня ДПС у Чернігівській області  проводиться активна інформаційна та роз’яснювальна робота.

Зокрема, нещодавно було проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році. На запитання платників податків відповідав начальник ДПІ Олександр Адаменко.  

Олександр Адаменко нагадав платникам про можливість подання річної податкової декларації про майновий стан і доходи ( в т.ч. громадянами, які мають право подати декларацію для отримання податкової знижки) засобами електронного зв’язку, а саме  - через Електронний кабінет https://cabinet.tax.gov.ua.

Більш детальна інформація щодо проведення кампанії декларування доходів, отриманих протягом 2022 року, розміщена на вебпорталі ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2023/