Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Носівська ДПІ інформує: роз’яснення щодо особливостей заповнення довідки – розрахунку на виплату заробітної плати

опубліковано 07 березня 2023 о 16:45

Носівською ДПІ продовжується інформаційно – роз’яснювальна робота щодо доведення до платників податків новацій податкового законодавства та актуальних питань з питань оподаткування.

Так, в ході проведення чергових практикумів (тренінгів) з платниками податків  начальником Носівської ДПІ Олександром Адаменком була доведена до відома бухгалтерів підприємств інформація щодо порядку заповнення платником єдиного внеску на загальнообов’язкову державне соціальне страхування довідки – розрахунку на виплату заробітної плати.

Фахівцем зазначено, що пунктом 4 Порядку прийняття надавачами платіжних послуг на виконання платіжних інструкцій на виплату заробітної плати, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 16.09.2022 №291 із змінами та доповненнями (далі – Порядок) визначено, зокрема, що довідка – розрахунок на виплату заробітної плати складається платником єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за формою згідно з додатком 1 до Порядку.

Також з метою упередження помилок, що виникають під час складання довідки – розрахунку, Олександром Адаменком  було надано роз’яснення щодо її складання а також розглянуто окремі приклади її заповнення.

Детальніше читати тут https://bit.ly/3xQ7mf0