Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Чернігівській ДПІ проведено зустріч з платниками

опубліковано 23 березня 2023 о 15:52

Днями у приміщенні Чернігівської ДПІ відбулася зустріч начальника Чернігівської ДПІ Тетяни Рубан з платниками податків на тему: «Порядок прийняття надавачами платіжних послуг на виконання платіжних інструкцій на виплату заробітної плати».

Тетяна Рубан повідомила, що 16.09.2022 р. Міністерство фінансів України затвердило наказ № 291 «Про затвердження Порядку прийняття надавачами платіжних послуг на виконання платіжних інструкцій на виплату заробітної плати», що стосується перевірки банками нарахування єдиного внеску на загальнообов"язкове державне соціальне страхування при виплаті заробітної плати.  

Починаючи з лютого цього року платники податків мають можливість подати відповідну довідку-розрахунок на погодження до контролюючого органу в електронній формі, що не було передбачено раніше і що є дуже зручним для платника. Протягом цього часу до Чернігівської ДПІ на погодження надійшло 88 довідок, із них було погоджено 62. Решта довідок отримали відмову, так як містили недостовірність викладеної в довідці-розрахунку інформації.