Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Козелецької ДПІ провели тренінг для платників податків

опубліковано 11 травня 2023 о 13:13

Днями у приміщенні Козелецької ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області податківці провели тренінг з суб’єктами підприємницької діяльності - фізичними особами, щодо роз’яснення порядку складання звітності та термінів її подання, про зміни для користувачів електронних довірчих послуг, а також порядку застосування РРО/ПРРО у сфері роздрібної торгівлі, громадського харчування та сфері послуг.

Платникам було надано практичну допомогу у заповненні електронних декларацій, генерації особистого електронного ключа та подання звітності за допомогою електронного сервісу «Електронний кабінет платника податків».

Також посадовець розповіла присутнім про переваги користування сервісом ДПС «Електронний кабінет платника» де можна отримати довідку про суми отриманих доходів і сплачених податків, зокрема, для заповнення податкової та електронної декларації, а також отримати інформацію про нараховані суми податків, суми податкового боргу чи переплат.  

В ході навчання, було наголошено на необхідності наповнення місцевих бюджетів, зокрема за рахунок своєчасної сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.