Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Козелецької ДПІ провели тренінг для платників податків

опубліковано 16 травня 2023 о 15:53

Днями у приміщенні Козелецької ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області податківці провели тренінг з суб’єктами підприємницької діяльності - фізичними особами, щодо порядку подання звітності звітності за допомогою електронного сервісу «Електронний кабінет».

Платникам було надано практичну допомогу у заповненні електронних декларацій, генерації особистого електронного ключа та подання звітності за допомогою електронного сервісу «Електронний кабінет платника податків». 

Проведено реєстрацію ПРРО для застосування у сфері роздрібної торгівлі, громадського харчування та сфері послуг. Наголошено на зручності сервісів у мобільному додатку та нових версіях безкоштовного ПРРО від ДПС для iOS та Web, а також оновлені версії Windows та Android.

Також посадовець розповіла присутнім про необхідність легалізація трудових відносин та переваги при створенні нових робочих місць та працевлаштуванні переміщених осіб, адже держава компенсує витрати на оплату праці за кожну працевлаштовану особу із числа внутрішньо переміщених осіб у розмірі мінімальної заробітної плати упродовж двох місяців, а також компенсацію в розмірі єдиного внеску за працевлаштування зареєстрованих безробітних на новостворені робочі місця не менше ніж на два роки упродовж 12 місяців.