Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Срібнянській ДПІ проведено зустріч з платниками податків на тему «Реєстрація та встановлення програмного реєстратора розрахункових операцій»

опубліковано 19 вересня 2023 о 08:08

Днями  працівниками Срібнянської ДПІ Головного управління ГУ ДПС у Чернігівській області було проведено зустріч з платниками податків на тему «Реєстрація та встановлення програмного реєстратора розрахункових операцій».

Старший державний інспектор Срібнянської ДПІ Алла Остапенко розповіла  про порядок встановлення, реєстрацію ПРРО за допомогою ІТС «Електронний кабінет», зазначивши що безкоштовне програмне забезпечення від ДПС для встановлення ПРРО знаходиться у банері «Програмні РРО» на офіційному сайті ДПС України (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/) також там розміщені актуальні питання та відповіді на них .

Також обговорили покрокову реєстрацію ПРРО:

  • зареєструвати в контролюючому органі господарський об’єкт, де буде використовуватись ПРРО (подання повідомленні ф. №20-ОПП);
  • подати в електронній формі відповідну заяву про реєстрацію ПРРО через Електронний документ( cabinet.tax/gov/ua) (подання заяви ф. № 1-ПРРО) ;
  • отримати повідомлення про реєстрацію ПРРО.