Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про застосування РРО/ПРРО під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія»

опубліковано 23 листопада 2023 о 14:15

Нещодавно за участі старшого державного інспектора Ріпкинської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Чернігівській  області Юрія Мартиновича відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо актуальних питань реєстрації та застосування РРО/ПРРО.

Під час спілкування фахівець розповів платникам податків про  застосування фізичними особами – підприємцями, платниками єдиного податку ІІ – ІV груп РРО та/або ПРРО, а також повідомив про новацій у сфері податкового законодавства. 

Зокрема, роз’яснив платникам основні положення  закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей у період дії воєнного стану» від 30.06.2023 року №3219-IX, який вносить зміни в частині застосування відповідальності за порушення вимог Закону про РРО. Запропонував платникам скористатись  програмним забезпеченням від ДПС  України ПРРО Каса .

 Оновлена версія програмного забезпечення безоплатного ПРРО від ДПС для операційних систем Android та iOS доступна https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/