Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Практикум від податківців Ріпкинської ДПІ: Як надати декларацію про майновий стан і доходи засобами Електронного кабінету

опубліковано 25 січня 2024 о 10:55

Працівниками Ріпкинської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області проводиться активна робота щодо надання консультацій  громадянам про декларування доходів отриманих у 2023 році та  можливостей використання електронного сервісу «Електронний кабінет платника» для подання податкової декларації про  майновий стан і доходи.

Нещодавно  у Центрі обслуговування платників Ріпкинської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській  області відбувся практикум з питання подання декларацій громадянами з використанням електронних сервісів ДПС України. Старший державний інспектор  Ріпкинської  ДПІ Юрій Мартинович  надав практичну допомогу платникам податків у роботі з Електронним кабінетом, а саме у розділі «ЕК для громадян» – «Податкова декларація про майновий стан і доходи».

Наприкінці практикуму фахівець нагадав, що робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через спеціальний банер на офіційному вебпорталі ДПС www.tax.gov.ua.