Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тренінги для платників проводять фахівці Менської ДПІ

опубліковано 08 лютого 2024 о 11:01

Працівники Менської  ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області постійно проводять зустрічі, семінари, тренінги, на яких роз’яснюють актуальні питання податкового законодавства та допомагають громадянам користуватися електронними сервісами Державної податкової служби.

Нещодавно, під час чергового тренінгу головний державний інспектор Менської  ДПІ Любов Роговенко розповіла громадянам про декларування доходів за минулий рік та право на податкову знижку. Також  наголосила  на термінах подання декларації про майновий стан і доходи та  звернула увагу фізичних осіб, що з 01.01.2024 введено в дію нову форму податкової декларації про майновий стан і доходи.

Крім того, під час заходу начальник податкової інспекції Людмила Добридень розповіла присутнім про переваги використання електронних сервісів ДПС України, зокрема нового мобільного застосунку «Моя податкова», встановити який можна безкоштовно на мобільний телефон. За допомогою цього сервісу громадяни можуть переглянути розрахунки з бюджетом, подати декларацію про майновий стан і доходи, отримати довідку про доходи,  переглянути повідомлення-рішення про сплату майнових податків, тощо.   

Присутні  отримали практичну допомогу стосовно подачі декларації про майновий стан і доходи та змогли успішно подати звітність.