Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як заповнити та подати до податкової податкову декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік пояснили у Ріпкинській ДПІ

опубліковано 15 лютого 2024 о 15:55

Працівники Ріпкинської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області продовжують надавати практичну допомогу щодо формування та подання податкової декларації про майновий стан і доходи.

Днями  у Центрі обслуговування платників Ріпкинської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській  області відбулася робоча зустріч з платниками податків. Старший державний інспектор Ріпкинської ДПІ Юрій Мартинович ознайомив учасників з наказом МФУ від 28.08.2023 №467 «Про внесення змін до форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи».

Під час зустрічі податківцем акцентовано увагу на тому, що для зручності платників та спрощення процедури декларування доходів громадянами, на вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи». За допомогою цього сервісу можна заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді з копіями первинних документів, зокрема, для використання права на податкову знижку.

З детальною інформацією щодо декларування доходів, одержаних у 2023 році, можна ознайомитися на вебпорталі ДПС у банері «Деклараційна кампанія 2024»