Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про надання офлайн та онлайн адміністративних послуг в Корюківській ДПІ

опубліковано 15 лютого 2024 о 16:22

Днями у Корюківській ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області відбулась чергова зустріч з платниками податків, яку проводив начальник ДПІ Віталій Шумський. У ході зустрічі були обговорені питання надання адміністративних послуг, зокрема їх дистанційного отримання.

Фахівці Центру обслуговування платників Корюківської ДПІ консультують мешканців Корюківської та Холминської територіальних громад щодо функціоналу онлайн-сервісів.

Особливої популярності дистанційні послуги набувають під час подання податкової звітності, деклараційної кампанії, сплаті податків і зборів до бюджету.  Тож, під час відвідування Центру обслуговування платників податківці наочно пояснюють механізм подання податкових декларацій, в тому числі, з метою отримання податкової знижки. Також роз’яснюють  платникам податків про можливість сплати податків в особистому кабінеті, скориставшись однією із  запропонованих платіжних систем. Нагадують, що  десятки сервісів для платників реалізовані в приватній частині Електронного кабінету: https://cabinet.tax.gov.ua/ .

З переліком адміністративних послуг, які надаються в Центрі обслуговування платників Корюківської ДПІ, можна ознайомитись на субсайті Головного управління ДПС у Чернігівській області в розділі «Діяльність».