Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про деклараційну кампанія 2024 та застосування РРО/ПРРО - інформують податківці у Варві

опубліковано 16 лютого 2024 о 15:48

У Центрі обслуговування платників Варвинської ДПІ ГУ ДПС у Чернігівській області фахівці провели зустріч із платниками податків, під час якої інформували про деклараційну кампанію 2024 та застосування РРО/ПРРО.

Розповіли про терміни деклараційної кампанії 2024 року, а саме: з 1 січня 2024 року до 1 травня 2024 року триває щорічне декларування доходів громадян. Зазначили, що за вибором платника, декларацію про майновий стан і доходи, отримані протягом 2023 року, можна подати особисто, поштою або засобами електронного зв’язку, нагадали про строки подання декларації. Податківці поінформували про переваги використання електронного сервісу ДПС «Електронний кабінет» та мобільного застосунку «Моя податкова».

Також під час спілкування присутнім нагадали про обов’язкове застосування касових апаратів чи програмних РРО при проведенні розрахункових операцій та звернули увагу, що Законом України від 30 червня 2023 року № 3219 відновлено відповідальність бізнесу за порушення використання РРО/ПРРО при здійсненні готівкових розрахунків.