Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ріпкинські податківці під час проведення тренінгів роз’яснюють порядок подання звітності в електронній формі

опубліковано 26 березня 2024 о 15:59

Працівники Ріпкинської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області продовжують надавати практичну допомогу платникам податків із використання електронних сервісів ДПС.  Днями  у Центрі обслуговування платників Ріпкинсько ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області відбувся практикум з даного питання.

Зазначений захід було організовано для того, щоб платники податків могли наочно переконатись у простоті та перевагах користування цими  сервісами.

В ході практикуму старший державний інспектор Ріпкинської ДПІ Юрій Мартинович розповів про Електронний кабінет, який є найбільшим популярним сервісом ДПС. Він є захищеним, персоналізованим та безпечним електронним сервісом та максимально спрощує взаємодію з представниками податкової служби. Скорочує час на оформлення та подання податкової звітності, зберігаючи час для бізнесу та громадян, а не відвідуючи Центр обслуговування платників.

Фахівцями в повній мірі надано роз’яснення платникам, а також продемонстровано на практиці, як саме проходить процес подання декларації, формування та відправка електронного листа до податкових органів, за допомогою яких програм формуються, підписуються та відправляється податкова звітність, а також зазначено про важливість на необхідність застосування електронного цифрового підпису.