Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Громадянам про податкову знижку - у ЦОП Ріпкинської ДПІ

опубліковано 26 березня 2024 о 16:42

Днями у Центрі обслуговування платників Ріпкинської  ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській  області відбулася зустріч з громадянами  у рамках проведення Деклараційної кампанії 2024.

На запитання платників податків та громадян відповідали начальник Ріпкинської ДПІ Тетяна Анісовець та  старший державний інспектор Ріпкинської ДПІ  Юрій Мартинович.

Фахівці детально розповіли громадянам, бажаючим скористатися правом на податкову знижку, які  документи необхідно надати до податкової та  як подати податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2023 рік. Також наголошено, що є можливість надання такої декларації у електронному вигляді. Для зручності платників та спрощення процедури декларування доходів громадянами, на офіційному вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи». За допомогою цього сервісу можна заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді з копіями первинних документів, зокрема, для використання права на податкову знижку.