Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Борзнянської ДПІ провели семінар для підприємців

опубліковано 18 квітня 2024 о 15:57

У приміщенні Борзнянської  ДПІ  було проведено семінар з підприємцями    Борзнящини. На  семінарі було  розглянуто  актуальні  питання  оподаткування  підприємців в умовах військового стану.

Одним із актуальних питань було розглянуто питання визначення мінімального податкового зобов’язання, порядок реєстрації суб’єктом підприємницької діяльності, застосування спрощеної системи оподаткування, порядок сплати єдиного податку та єдиного соціального внеску, використання електронного кабінету та інших електронних сервісів у  взаємовідносинах з податковою службою, застосування РРО / ПРРО.

Детально повідомили про можливості мобільного застосунку «Моя податкова» та пояснили які послуги можна отримати самостійно.

Звернули увагу платників на те, що у всіх ДПІ діють електронні черги. Записатися в електронну чергу до будь якої ДПІ можна за номером телефону 0800501007.

Нагадали, що триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році. Пояснили як отримати податкову знижку та закликали платників декларувати доходи.

На семінарі було обговорено проблемні  питання.