Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ріпкінські податківці провели практикум для громадян з питань заповнення та подання декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік з метою отримання податкової знижки

опубліковано 18 червня 2024 о 15:38

Працівниками Ріпкинської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області проводиться активна робота щодо надання консультацій та роз’яснень громадянам щодо заповнення та подання Податкової декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік з метою отримання податкової знижки.

Нещодавно  у Центрі обслуговування платників Ріпкинської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській  області відбувся практикум для громадян, які бажають скористатися  правом на отримання податкової знижки.  Старший державний інспектор  Юрій Мартинович  розповів учасникам заходу які документи необхідні платникам для подання Податкової декларації про майновий стан і доходи за 2023  рік з метою  отримання податкової знижки та як розрахувати податкову знижку. Продемонстрував учасникам заходу   яким чином  засобами «Електронного кабінету» надати Податкову декларацію про  майновий стан і доходи, отримати  відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків  про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, переглянути стан розрахунків з бюджетом.

Наприкінці практикуму  фахівець нагадав, що робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через спеціальний банер на вебпорталі ДПС www.tax.gov.ua.