Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання практичної допомоги платникам податків працівниками Срібнянської ДПІ при подачі декларації з метою отримання податкової знижки

опубліковано 21 червня 2024 о 14:04

Працівники Срібнянської ДПІ проводять роз’яснювальну роботу серед громадян Срібнянської територіальної громади  та надають практичну допомогу під час  подання в електронному вигляді податкових декларацій про майновий стан і доходи за 2023 рік громадянам, які мають право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року. Підстави для нарахування податкової знижки із зазначенням конкретних сум відображаються платником податків у річній податковій декларації. 

Термін подання декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік для отримання податкової знижки триває до 31 грудня 2024 року. Якщо платник податку до кінця податкового року наступного за звітним не скористався правом на нарахування податкової знижки за наслідками звітного податкового року, таке право на наступні податкові роки не переноситься, тобто для отримання знижки за 2023 рік, фахівці наголошують, що необхідно подати декларацію до 31 грудня 2024 року включно.