Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виконуюча обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Тетяна Рубан у робочій поїздці по Ніжинському району

опубліковано 28 червня 2024 о 15:28

Відбулась робоча поїздка виконуючої обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Тетяни Рубан до Ніжинського  району.

У рамках робочої поїздки була проведена оперативна нарада податківців з Першим заступником Ніжинського міського голови Федором Вовченком .

Ключовими темами зустрічі були питання надання якісних послуг платникам податків,  які перебувають на обліку в ДПІ та підтримання дієвої співпраці з місцевою громадою.

Обговорювалося питання важливості своєчасної та в повному обсязі сплати майнових податків,  вжиття заходів, щодо погашення боргів громадянами та  легалізації заробітної плати і сплати зарплатних податків. Зверталась увага на обов’язковому оформленні трудових відносин.

Тетяна Рубан звернула увагу на використання електронних сервісів, що   дозволяє забезпечити зручну, швидку та ефективну взаємодію з податковою службою. Платники мають можливість самостійно стежити за наявністю чи відсутністю боргу та своєчасно сплачувати визначені суми податкових зобов’язань  через сервіс «Електронний кабінет платника податків» та мобільний застосунок «Моя податкова».

Учасники зустрічі домовилися про подальшу співпрацю, так як своєчасна сплата земельного податку та орендної плати, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, податку на доходи фізичних осіб, єдиного податку – це фінансова підтримка громади.