Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Борзнянської ДПІ провели зустріч з представниками місцевого бізнесу

опубліковано 11 липня 2024 о 14:19

На цьому тижні відбулася зустріч для новостворених фізичних осіб – підприємців щодо подання звітності в електронному вигляді , застосування систем оподаткування   та інші питання  , в якій взяла участь старший державний інспектор Борзнянської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області  Ліни  Грицай  та представниками місцевого бізнесу (фізичними особами – підприємцями).

Під час зустрічі Ліна  Грицай  детально розповіла про переваги подання звітності в електронному вигляді, порядок застосування спрощеної системи , складання звітності і терміни сплати. Крім того роз’яснила присутнім порядок користування електронним сервісом «Електронний кабінет платника податків», нарахування мінімального податкового зобов’язання .

Також  посадовець зазначила, що використання програмних РРО має ряд переваг над традиційним касовим апаратом, зокрема безкоштовне програмне рішення від ДПС можна установити на будь який гаджет .

Наостанок податківець порекомендувала присутнім користуватись зручним  мобільним застосунком «Моя податкова» від ДПС та пояснили які послуги можна отримати самостійно.

Зустріч пройшла жваво та плідно.  Комунікація  та  зворотний зв'язок  між представниками бізнесу та податковою  буде продовжуватись і надалі.